*** Actualitzant 🙌🏻 ***

miércoles

Sitges, el més car en habitatge.

Sitges és l’únic municipi de la província de Barcelona que manté el preu del metre quadrat de l’habitatge usat segons les dades publicades pel portal d’internet Idealista.com.
D’aquesta manera, Sitges es situa com el municipi més car de tota Barcelona amb un augment del 0,1% en el preu del metre quadrat i es situa en 4.946 euros, seguit de municipis com Sant Cugat del Vallès amb un preu de 4.453 euros el metre quadrat o Esplugues de Llobregat amb 3.957 euros.

(Diari Vilanova)



En municipios como Granollers, Sant Pere de Ribes y Castellar del Vallès han aumentado los precios, aunque de forma muy moderada, entre un 1,2 y un 0,9% en el primer semestre del año.

(Eco diario.es)

1 comentario:

CAN PERE DE LA PLANA dijo...

RIBES AUGMENTA EL PREU DE L'HABITATGE NOU
(Diari Vilanova 4/07/08)

Comprar un habitatge de nova construcció a Sant Pere de Ribes costa a partir del mes de Juny tres euros més per metre cuadrat que ha Vilanova, segons la Societat de Tasación.
D'aquesta manera, Ribes ah vist incrementat el preu del metre quadrat en un 1,1% i es situa en 2.478€.
Aquesta és una dada significativa si es té en compte que Sant Pere de Ribes, acompanyat de Granollers, són el únics municipis de la província de Barcelona que han vist augmentar el preu de l'habitatge de nova cosntrucció en més d'un 1%.