*** Actualitzant 🙌🏻 ***

lunes

UN TATUADOR VILANOVÍ PUBLICA UN LLIBRE DE DIBUIXOS PER DESPERTAR SENTIMENTS


Buscar, despertar i expressar sentiments són els objectius principals de 13+6 manos y sentimientos, un llibre de dibuixos produït pel tatuador vilanoví Luis Navarro, que dijous passat va presentar a Barcelona, on es van aplegar més de 500 persones.
Però aquest és només el primer dels 13 llibres que Navarro vol editar. Seria com una espècie de miniencicolpèdia relacionada amb la simbologia dels dibuixos, explica Navarro al diari de vilanova.
Plasma el dibuixos de 19 artistes de nou països diferents. El llibre inclou un total de 136 imatges, moltes d'elles acompanyades d'un comentari de l'autor on expliquen el que volen expressar amb el seu dibuix. De cadascun dels llibres s'editaran 1.000 unitats.
El llibre es vendrà a la botiga que Luis Navarro té ubicada a la Plaça de la Revolució número 13, al bell mig del barri de Gràcia de Barcelona, o la seva web.

Sobre Luis Navarro

Luis Navarro porta 15 anys dedicant-se als tatuatges. Va començar a Itàlia i fa dos anys va estar a Barcelona i Eivissa. En aquet últim destí va conèixer un tatuador tahitià qui li va ensenyar la simbologia polinèsia i maurí. Va ser aleshores quan es va especialitzar en aquest art el qual només tenen el priviligi de conèixer quatre persones a Espanya, vuit a Europa i 20 a tot el món.

WEB LUIS NAVARRO: www.luistattoo.com

FELICITATS LUIS!
Y SUERTE CON TUS LIBROS
Y CARRERA PROFESIONAL!!!


ARTÍCULO EXTRAIDO:
DIARI VILANOVA
(10/10/2008)

1 comentario:

luis tattoo dijo...

muchisimas gracias por tus comentarios.espero y deseo que todo te vaya muy bien ..
hasta pronto
luis